Over Acoban
Interim-controlling
Jaarverslaggeving
Nieuws
Route
Contact
Overig

Over Acoban

De politiek worstelt al jaren met het probleem van de administratieve lastendruk voor het Midden- en Kleinbedrijf. Ondanks de te waarderen intentie komt hier in de praktijk weinig van terecht. Met enige regelmaat zien we weer nieuwe regelgeving op ons afkomen die elke eerder gerealiseerde lastenverlichting teniet doet.

We vergeten daardoor vaak dat we een administratie bijhouden om onszelf van informatie te voorzien. Informatie waarmee we onze onderneming kunnen sturen en bijsturen. De praktijk leert dat we uit onze administratie meestal wel kunnen opmaken welk deel van de omzet met btw belast is en welk deel niet, maar niet met welke producten we de omzet behaald hebben. Evenzo weten we vaak wel welk deel van de kosten aftrekbaar is en welk deel niet of beperkt maar kunnen we maar niet begrijpen waarom de kosten elk jaar weer toenemen.

De missie van Acoban is u te ondersteunen bij het 'in control' zijn van uw onderneming waarbij u, als eigenaar en bestuurder, op de eerste plaats staat. En uiteraard behoort het voldoen aan allerlei verplichtingen ook tot die ondersteuning. 

 

 
Acoban accountants · Grondel 21 · 3892 HT · Zeewolde · 06 - 111 075 47
Afdrukbare pagina