Over Acoban

Acoban biedt ondersteuning aan accountantskantoren met controleplichtinge cliënten en die niet (meer) over een vergunning van de AFM beschikken.

Veel kantoren krijgen er na verloop van tijd mee te maken dat een cliënt een zodanige groei heeft doorgemaakt dat er een wettelijke plicht tot accountantscontrole is ontstaan. Vaak zijn juist deze ondernemingen al lang cliënt bij u en is u er alles aan gelegen ze als cliënt te behouden.

De voorwaarden voor de AFM-vergunning en de consequenties voor uw gehele kantoor zijn vergaand en brengen hoge kosten met zich mee.

Nu kunt u wel bij één van de grotere kantoren aankloppen maar daar zitten nadelen aan als risico op overstappen van uw cliënt, hoge tarieven en omzetverlies door uitvoering van werkzaamheden door medewerkers van dat grotere kantoor.

Daarom biedt Acoban deze service aan, als eenmanskantoor, maar met affiniteit en ervaring met controle, aan accountantskantoren. De voordelen zijn evident: een concurrerend tarief voor de werkzaamheden, geen risico van overstappen van uw cliënt en geen omzetverlies omdat Acoban zoveel mogelijk gebruik wil maken van uw medewerkers.
 

Acoban accountants · Haverlaan 44 · 3893 HM · Zeewolde · +31 6  11 107 547